Den tioåriga marknadsräntan steg något under tisdagen. Kronan stärktes något mot både euron och dollarn.
Starkare krona, högre räntor

Statsminister Fredrik Reinfeldt pekade när han presenterade regeringsförklaringen vid Riksdagens öppnande på tisdagen på att det värsta av finanskrisen nu tycks vara förbi.
– Vi ser ut att ha stått emot de värsta stormarna, sade Reinfeldt.
Men ZEW-index från Tyskland, som visar framtidstron i den tyska ekonomin, gav en annan bild. Stämningsläget vad gäller tysk ekonomi bland ekonomer och investerare är dystrare än väntat enligt ZEW:s månatliga index, som steg till 57,7 i september från 56,1 i augusti. Analytiker hade i snitt räknat med en uppgång för index till 60,0 enligt en Reuters-enkät, och euron försvagades mot dollarn efter att siffrorna publicerats.
Dollarn kostade under delar av dagen under 7 kronor men landade på 7:01.
Under eftermiddagen redovisades USA:s detaljhandelsförsäljning, vilken var bättre än väntat. Försäljningen steg med 2,7 procent under augusti jämfört med juli, enligt statistik från USA:s handelsdepartement. Snittprognosen bland analytikerna i Reuters enkät var på 2,0 procent i försäljningslyft.
Producentpriserna i USA steg i augusti med 1,7 procent jämfört med månaden före. Uppgången följer på en nedgång för producentpriserna på 0,9 procent i juli.
Tioårig statsobligation: 3,37 procent (3,34).
Tvåårig statsobligation: 0,82 procent (0,82).
Euro: 10:23 kronor (10:26).
Dollar: 7:01 kronor (7:02).
TCW-index: 134,14 (134,74).
Siffrorna inom parentes anger räntor och valutor vid stängningen föregående handelsdag. Ju lägre TCW-index, desto starkare krona.