Finans Nyhet

Zuckerberg i fyllebråk om Spotify

Publicerad

Mark Zuckerberg och Sean Parker i storbråk.

Realtid.se

Facebooks grundare Mark Zuckerberg hamnade i storbråk med Napsters grundare Sean Parker utanför en nattklubb i Hollywood, rapporterar New York Post.

De två, vars komplicerade relation belystes i filmen ”The social network”, rök ihop ordentligt i en högljudd fight. Orsaken till bråket rörde Spotifys integration med Facebook, ett äktenskap värt flera miljarder.

Enligt tidningen hade Sean och Mark kört en stor Spotifylansering och skulle fira detta på nattklubben The Beverly. De ska ha spenderat mycket pengar på alkohol och framåt småtimmarna blev deras diskussion allt mer intensiv, de skrek på varandra innan de lämnade klubben för att gå åt varsitt håll.

Annons

Enligt ett vittne ska Sean Parker anfört att Spotify-användare inte bör tvingas att registrera ett Facebook-konto, ett argument som Zuckenberg ska ha ställt sig oförstående inför.

En talesperson för Sean Parker säger till tidningen att uppgifterna är felaktiga och att de två hade en diskussion om integrationen men att det knappast kan betecknas som bråk.

Annons