FinansNyhet

Wigge & Partners utser ny ledningsgrupp efter rekordtillväxt

Wigge & PartnersWigge & Partners
Wigge & Partners nya ledningsgrupp: Michelle Öberg Johnson, Lisa Antman, Patrick Forslund, Anders Morén.
Publicerad

Advokatfirman Wigge & Partners väljer bort det traditionella managing partner-ledarskapet och utser nu en ledningsgrupp med fyra personer.

Realtid.se

För att möta den kraftiga efterfrågan på juridisk rådgivning som kräver nyanställningar förstärks gruppen inom kort med en HR-chef.

– En modern och affärsdriven advokatbyrå kräver ett brett ledarskap med personer som har nära kontakt med klienterna, säger styrelseordförande Michael Wigge och fortsätter;

– Förändringarna i ledningen är drivet av en kraftig tillväxt som kräver expansion och nyanställningar. Vår tillväxtresa har varit helt otrolig och i vissa fall får vi tacka nej till uppdrag eftersom vi inte hinner rekrytera i samma takt som uppdragen ökar.  

Annons

Wigge & Partners ledningsgrupp består av Michelle Öberg Johnson, kontorschef och ekonomiansvarig, Lisa Antman, delägare och ansvarig Bank och Finans, Patrick Forslund, ansvarig Fastighetsrätt samt Anders Morén, specialiserad på företagsöverlåtelser och bank och finans.

– Jag är övertygad om att vi med den nya ledningsgruppen kan jobba på ett enklare och snabbare sätt – vilket behövs eftersom trycket på våra tjänster formligen exploderat den senaste tiden. Dels beror det på att pandemin avtar men också på att konjunkturen är stark och att våra klienter är mer aktiva, säger Lisa Antman.

Wigge & Partners ökade under 2020 antalet medarbetare med nära 25 procent och hittills i år med 17 procent. Sedan 2015 har W&P expanderat från fem till nära 50 anställda och en omsättning för 2021 som kommer att överstiga 100 miljoner kronor.

Annons
Annons