Fastigheter

Wallenstam förvärvar aktier i Convendum

Wallenstam förvärvar nyemitterade aktier i Convendum, motsvarande 11,16  procent av aktierna i bolaget och blir därmed tredje största ägare.

Realtid.se
Publicerad 2018-10-10

Wallenstam  meddelar i dag att man förvärvar nyemitterade aktier i Convendum, motsvarande 11,16  procent av aktierna i bolaget och blir därmed tredje största ägare.

Convendum etablerar moderna center för coworking med fokus på flexibilitet, service, teknik och design i Stockholm och Göteborg, och är hyresgäst till Wallenstam på Avenyn.

– Vi tycker att coworkingkonceptet med den flexibla uthyrningsformen är intressant, och tror mycket på det. Convendum har ett välutvecklat koncept med ett attraktivt erbjudande i premiumsegmentet. Vi ser synergier och intressanta möjligheter i att våra verksamheter kommer närmare varandra, säger Hans Wallenstam, vd Wallenstam AB.

– Vi är glada att Wallenstam kommer in som en betydande ägare, vilket möjliggör en accelererad expansionstakt. Det digitala samhället ställer nya krav på kontoret som mötes- och kommunikationsplattform, vilket märks i den kraftigt stigande efterfrågan, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum.

Platsannonser