Annons

Annons

Villard lämnar Vinge

Trotjänaren Bertil Villard lämnar Vinge efter 25 år som delägare.  I sin nya roll kommer han framför allt inrikta sig på styrelseuppdrag och rådgivning i anslutning till det.

– Självklart är det vemodigt att lämna Vinge och alla kompetenta medarbetare men det går inte att börja något nytt utan att sätta punkt, säger Bertil Villard i ett pressmeddelande.

Som advokat har Bertil Villard främst varit inriktad på transaktioner och governancefrågor. Han har varit anlitad i många stora svenska företagstransaktioner.

Under de senaste åren har hans styrelseuppdrag vuxit och nu sitter han i nära tio bolagsstyrelser. Strax, Rabbalshede Kraft, Cleanergy, EcoDC och Polaris A/S är några av dem.

Annons

Annons

– Mitt huvudfokus framåt blir fortsatt styrelseuppdrag och engagemang i små och medelstora företag, säger Bertil Villard.

Förutom sina år på Vinge har Bertil Villard haft flera tunga uppdrag i näringslivet som chef för Corporate Finance på Alfred Berg, rådgivare för styrelse och ledning på Securum, chefsjurist på Esselte samt bolagsjurist på Swedish Match och Stora.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons