Juridik

Villard lämnar Vinge

Trotjänaren Bertil Villard lämnar Vinge efter 25 år som delägare.  I sin nya roll kommer han framför allt inrikta sig på styrelseuppdrag och rådgivning i anslutning till det.

Uppdaterad 2017-12-01
Publicerad 2017-12-01

– Självklart är det vemodigt att lämna Vinge och alla kompetenta medarbetare men det går inte att börja något nytt utan att sätta punkt, säger Bertil Villard i ett pressmeddelande.

Som advokat har Bertil Villard främst varit inriktad på transaktioner och governancefrågor. Han har varit anlitad i många stora svenska företagstransaktioner.

Under de senaste åren har hans styrelseuppdrag vuxit och nu sitter han i nära tio bolagsstyrelser. Strax, Rabbalshede Kraft, Cleanergy, EcoDC och Polaris A/S är några av dem.

– Mitt huvudfokus framåt blir fortsatt styrelseuppdrag och engagemang i små och medelstora företag, säger Bertil Villard.

Förutom sina år på Vinge har Bertil Villard haft flera tunga uppdrag i näringslivet som chef för Corporate Finance på Alfred Berg, rådgivare för styrelse och ledning på Securum, chefsjurist på Esselte samt bolagsjurist på Swedish Match och Stora.

Platsannonser

Här är finansbolagen och advokatbyråerna som har fått mest i coronastöd
118 miljoner fördelades i branschen. Läs kommentarerna från de som fick mest.

Logga in