Vild jubileumsfest på aktiemäklarfirman

50 fotomodeller, dvärgar och champagne för 650 pund flaskan.

Uppdaterad 2016-02-16
Publicerad 2010-12-02

När norska firman Pareto ville fira ett lyckosamt 2010, bjöds mäklare och kunder in till en exklusiv London-nattklubb med 50 fotomodeller, dvärgar och champagne för 650 pund flaskan.

Det skriver norska tidningen Dagens Naeringsliv med hänvisning till Finansavisen.

Klicka här för att gratis få Realtid.se:s nyhetsbrev Finans och försäkring varje vecka via e-post.

Festen ägde rum förra torsdagen på nattklubben Boujis i London.

Aktie- och obligationsmäklare från Pareto deltog tillsammans med kunder till firman. Tillsammans var det hundratals personer.

Finansavisen skriver att Pareto redan tidigare är känt som "ett av de mest partyglada mäklarhusen i branschen", och inför festen sparades inte heller på krutet.

Flera oberoende källor bekräftar för tidningen att 50 fotomodeller hyrts in till festen från en modellagentur, för att hålla mäklarna och kunderna sällskap.

Samtidigt serverades Dom Perignon-champagne av inhyrda dvärgar.

Bara en flaska sådan champagne kostar 650 pund på Boujis (6.800 kronor).

Enligt Finansavisen dröjde det inte längre än till klockan 21.30 förrän Pareto-mäklare stod med bar överkropp på borden med en modell på varje sida.

Norska mångmiljardären John Fredriksens högra hand Fredrik Halvorsen bekräftar att han tittade in på nattklubben under festen, men vill i övrigt inte ge några kommentarer enligt Dagens Naeringsliv.

Svein Stöle äger Pareto och är även chef på firman, men var inte på festen och säger sig inte ha hört talas om den enligt tidningen.

Ole Henric Björge är chef för Paretos aktiemäklarfirma Pareto Securities, och uppges inte heller ha varit med.

Realtid.se ringde upp Pareto i Norge och frågade efter en presskontakt. En kvinna hänvisade då till att söka Björge via mejl, vilket Realtid.se gjorde.

– Jag har inga kommentarer, sa kvinnan på frågan om hon var med på festen.

En källa uppger att Pareto går under smeknamnet "Pirato".

Platsannonser

Logga in