Annons Annons
IQS Energi Komfort är en av de ledande aktörerna i Stockholm och Mälardalen inom bergvärmeinstallationer och energibesparing. Bolaget har ambitionen att expandera och genomför därför en nyemission i samband med listning av bolagets aktie på Nordic MTF. Emissionen riktar sig till allmänheten och teckningstiden pågår från 30 maj – 15 juni 2016.

Välkommen att teckna aktier i Energi Komfort

IQS Energi Komfort AB genomför nyemission i samband med listning på NGM Nordic MTF.

Uppdaterad 2016-06-08
Publicerad 2016-06-03

Energi Komfort erbjuder produkter och tjänster till verksamhetsområde villa och storfastigheter (kommersiella fastigheter och bostadsrättsföreningar), samt service av befintliga installationer. De produkter som säljs och installeras är värmepumpar, från enkla luft/luft-utrustningar till större bergvärmeanläggningar, frånluftsåtervinningsanläggningar, solcellsanläggningar och motsvarande som minskar energiförbrukningen i fastigheter.

Bolaget är aktuellt med en nyemission, detta i samband med en listning på NGM Nordic MTF. Emissionen riktar sig till allmänheten och teckningstiden pågår från 30 maj – 15 juni 2016.

>> Läs mer om erbjudandet att teckna aktier i Energi Komfort här 

– Vårt mål med Energi Komfort är att skapa ett starkt bolag i bergvärmesegmentet som annars är mycket fragmenterat och saknar en innovativ aktör med stort kundfokus och långsiktiga kundrelationer, säger vd Pär Lindblad.

Bolaget, som grundades redan 1996, har ett väl inarbetat varumärke och har nu en trygg och stabil organisation där villamarknaden tidigare varit grunden, men nu växer kommersiella fastigheter fram som en stor och viktig marknad. Även service och eftermarknad är en viktig del och källa till återkommande intäkter, då bolaget har ett stort kundregister med ca 15.000 kontakter.

Villaägare erbjuds serviceavtal som inkluderar fjärrövervakning, vilket slagit väl ut och skapat stort intresse. Med övervakningsplattformen ges förutsättningar för att effektivt och kundnära leverera uppkopplade service- och övervakningstjänster inom värmepumpsbranschen. Energi Komfort är för närvarande marknadsledande avseende serviceavtal med fjärrövervakning för villaägare. 

Bolaget kan uppvisa tillväxt och momentum med orders på ca 30 MSEK fram till april 2016, vilket kraftigt ökar omsättningen mot föregående år. Man har nu nått ett genombrott inom kommersiella fastigheter och prognosen för 2016 pekar mot en omsättning ca 40 MSEK och positivt resultat.

Energi Komfort har i dag utestående offerter om ca 100 MSEK och ett stort eget kundregister.

– Listningen på Nordic MTF kommer ge uppmärksamhet och ytterligare kontaktytor för Energi Komfort. Samtidigt som vi ser en stark organisk tillväxt är även målsättningen att genomföra förvärv som kompletterar bolaget geografiskt eller organisatoriskt, säger vd Pär Lindblad. 

Välkommen att teckna aktier i Energi Komfort

ENERGI KOMFORT

Platsannonser

Logga in