Helena Kaiser de Carolis, PwC, tillsammans med Susanne Tillqvist, Still Consulting tillika initiativtagare till Wizwomen.
Revision

Tung PwC-profil ansluter till Wizwomen

Helena Kaiser de Carolis, delägare och affärsområdeschef på PwC, har anslutit sig till plattformen Wizwomen. Hon blir den 13:e kvinnan och den tredje från en stor revisionsbyrå.

Publicerad 2019-01-02

Wizwomen berättar på sin LinkedIn-sida att Helena Kaiser de Carolis nu hälsas välkommen till den nya plattformen för att driva förändring inom konsultbranschen.

Helena Kaiser de Carolis är delägare i PwC och affärsområdeschef för Assurance. Hon blir den tredje kvinnan från revisionsbranschens Big7 att ansluta sig till plattformen. Övriga är Malin Nilsson, vd på BDO, och Christina Bergman, delägare på Deloitte.

Hela listan: Detta är de 12 kvinnorna som lanserade Wizwomen

Plattformen har grundats på initiativ av bland andra Susanne Tillqvist, före detta delägare på EY och grundare av Still Consulting.

I samband med lanseringen intervjuade realtid.se en handfull av kvinnorna bakom plattformen. Susanne Tillqvist berättade då att listan inte är stängd, utan att fler namn är välkomna att ansluta sig, men det ska vara yrkespersoner på delägar- eller vd-nivå.

Nu har Helena Kaiser de Carolis anslutit. Hon bekräftar uppgiften i ett sms till realtid.se och srkiver:

– Jämställdhet är en väsentlig del i ett långsiktigt hållbart samhälle, men det är en av många komponenter. 

Mer om Wizwomen och de förändringar som plattformen vill driva finns att läsa i en tidigare artikel på realtid.se.

Platsannonser

Logga in