Nytt jobb

Tung Nordeachef går till Brunswick Real Estate

Nu är det klart var någonstans Nordeas tidigare chef för corporate finance och investment banking landar, efter att han för ett tag sedan slutat på den svenska storbanken. Svante Andreen blir partner på investmentbanken Brunswick Real Estate.

Uppdaterad 2017-08-10
Publicerad 2017-08-10

– Det stämmer att Svante Andreen börjar hos oss på Brunswick Real Estate, bekräftar firmans HR- och kommunikationschef Anna Åkerlund i ett SMS till Realtid.se.

Brunswick Real Estate är en investmentbank inriktad på affärer, rådgivning, analyser, finansiering och investeringar i fastighetssektorn. Gruppen har ett 90-tal anställda med kontor i Stockholm, Malmö, Helsingfors, Köpenhamn och London.

Där kommer Svante Andreen ta en position som partner. Han kommer att arbeta inom kapitalförvaltningssidan (investment management) med start i september.

BRE-gruppen, som ägs fullt ut av partners som alla är aktiva i firman, bildades 2014 genom en sammanslagning av Leimdörfer, SveaFastigheter och Brunswick Real Estate Capital. Under våren 2017 övergick gruppen till att använda det gemensamma varumärket Brunswick Real Estate.

BRE har i dagsläget förvaltade fastighetstillgångar av olika slag på sammanlagt 1,3 miljarder euro (assets under management) samt 400 miljoner euro (aum) i kreditfinansiering riktad mot samma sektor.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in