Annons

Annons

haval.jpg

Haval van Drumpt
Haval van Drumpt.

Tre värvar från Telia

Haval van Drumpt tar över som ny vd på Tre Sverige. Han kommer närmast från en tjänst  som privatmarknadschef för Telia i Litauen.

Johan Johansson går vidare till en global vd-tjänst och lämnar därför på egen begäran Tre efter två år på vd-posten.

- Vi är glada att Haval kommer till Tre Sverige. Han har helt rätt bakgrund med gedigen erfarenhet av telekom. Tre är i en stark tillväxt- och förändringsfas med fokus på kundnöjdhet och nya innovativa tjänster. Det kommer att hända mycket på svensk telekom-marknad de kommande åren, vi har en spännande resa framför oss, säger Morten Christiansen, vd för 3 Skandinavien.

Haval van Drumpt kommer närmast från tjänsten som chef för Telias privatmarknad i Litauen. Dessförinnan var han vd för Zitius där han bland annat fick pris som Årets Ledare på Telekomgalan. Han har en stor erfarenhet från telekom med roller som vd för Riksnet och Halebop.

Annons

Annons

- För mig är det ett drömjobb. Tre har en stark energi i sitt varumärke och en utmanar- och innovationsanda som jag uppskattar. Jag kommer att bygga vidare på den förändringsresa Tre inlett med digital transformation, ökad kundnöjdhet och fortsatt tillväxt, säger Haval van Drumpt.

Tre i Sverige ägs till 60 procent av Hongkongbaserade CK Hutchison och till 40 procent av svenska Investor AB.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons