Nytt jobb

 Transcendent Groups dotterbolag får ny ordinarie vd

Magnus Karlsson blir ordinarie vd för rådgivningsföretagets dotterbolag Transcendent Group Regulatory Technology (RegTech) där han idag är tillförordnad vd. 

Uppdaterad 2019-12-09
Publicerad 2019-12-09

Rådgivningsföretaget Transcendent Group har utsett Magnus Karlsson till ordinarie vd för dotterbolaget Transcendent Group Regulatory Technology (RegTech). Han kommer närmast från rollen som tillförordnad vd för RegTech och Chief Operating Officer på Transcendent Group.

– Det känns fantastiskt att Magnus, som har gjort ett imponerande intryck på ledningsgruppen i rollen som tillförordnad vd, nu tillträder som ordinarie vd för RegTech. Magnus har en gedigen erfarenhet av vår verksamhet och vårt tjänsteutbud, och därigenom goda kunskaper om våra kunders behov och hur vi på bästa sätt kan bidra till värdeskapande, säger Martin Malm, vd på Transcendent Group i ett pressmeddelande. 

Transcendent Group lanserade under 2019 dotterbolaget RegTech (Regulatory Technology) med målsättning att möta den efterfrågan som finns på marknaden gällande utveckling och leverans av digitala GRC-tjänster. 

– Jag är mycket glad över att få ta över som vd för RegTech och därmed fortsatt få leda satsningen på den digitala utvecklingen av vårt tjänsteutbud inom detta verksamhetsområde. Jag ser fram emot att tillsammans med resten av teamet växla upp tempot ytterligare med målsättning att tillvarata den stora tillväxtpotential som vi ser inom området, säger Magnus Karlsson, vd för RegTech, i pressmeddelandet.

 

 

 

Platsannonser