Nytt jobb

Tor Berthelius lämnar Jarl Securities för Beringer Finance

Tor Berthelius blir ny chef för Beringer Finances svenska verksamhet. Han kommer också att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Uppdaterad 2017-05-02
Publicerad 2017-05-02

– Vi är väldigt glada över att Tor börjar hos oss. Han har mångårig erfarenhet och har ett högt anseende i branschen. Han kommer att fokusera på våra uppdragsgivare och på att bygga upp och expandera den svenska verksamheten, säger Adalsteinn Johannsson, vd på Beringer Finance, i ett pressmeddelande.

Tor Berthelius kommer närmast från Jarl Securities där han varit delägare och chef över corporate finance-avdelningen. 2016 utsågs han till årets rådgivare inom M&A (M&A Advisor of the Year in Sweden) av Acquisition Finance Magazine. Utmärkelsen baseras på nomineringar och röster från branschfolk.

– Jag ser mycket fram emot att bli en del av Beringer Finance. Kombinationen av över 100 års verksamhet inom investment banking och det tydliga fokuset på tech ger många spännande möjligheter att växa. Stockholm är en av världens hetaste städer för tech-bolag och jag ser fram emot att hjälpa våra uppdragsgivare med både lokala och globala transaktioner, säger Tor Berthelius.

Platsannonser