Nytt jobb

Tommy Pettersson förstärker Setterwalls

Advokatbyrån Setterwalls värvar advokat Tommy Pettersson, tidigare partner på Mannheimer Swartling. Anställningen är ett led i att ytterligare stärka Setterwalls kompetens och fokus inom EU- och konkurrensrätt.

 

Uppdaterad 2018-07-25
Publicerad 2018-07-25

Tommy Pettersson som anställs på Setterwalls kommer att förstärka bolagets advokat-team inom EU- och konkurrensrätt. Han kommer även att tillföra bolaget kompetens och erfarenhet inom områden som stora transaktioner och tvister.

– Allt fler av de uppdrag vi arbetar med har en direkt koppling till EU-rätten. I vår strävan att vara den ledande advokatbyrån inom affärsinriktad juridik är vi därför mycket nöjda med rekryteringen av Tommy Pettersson, säger Ulf Djurberg partner och ansvarig för Setterwalls kompetensgrupp för EU- & konkurrensrätt, i ett pressmeddelande.

– Jag delar Setterwalls bedömning när det gäller vikten av att kunna kombinera en stark svensk bas med resurser och kompetenser för att lämna råd i det komplexa och svårtolkade regelverket inom EU- & konkurrensrättsområdet. Denna typ av rådgivning blir allt mer efterfrågad, säger Tommy Pettersson.

Tommy Pettersson har tidigare under 25 år varit partner på Mannheimer Swartling där han varit delat ansvarig för advokatbyråns verksamhetsgrupp för EU- & konkurrensrätt.

Tommy Pettersson ansluter till Setterwalls den 1 september 2018.

Platsannonser

Logga in