Annons

Annons

Tobin Properties vd och grundare lämnar på dagen

Styrelsen i Tobin Properties och Erik Karlin har kommit överens om att han med omedelbar verkan lämnar posten som vd för fastighetsutvecklaren. Karlin är en av bolagets grundare.

Det skriver bolaget i ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen.

– Erik Karlin är en av grundarna i Tobin Properties och han har gjort mycket goda insatser för att bygga upp bolaget. Bolaget är nu i en fas där man fått en ny huvudägare samtidigt som bolagets fokus för närvarande är att färdigställa befintliga projekt. Styrelsen och Erik har därför enats om att Erik ska lämna sitt uppdrag som verkställande direktör i Tobin Properties. På mina egna och styrelsens vägnar vill jag nu tacka Erik för hans stora engagemang och arbete för bolaget, kommenterar Patrik Essehorn, styrelseordförande i Tobin Properties.

– Tobin står väl rustat med en stark organisation, fina projekt i produktion, en spännande portfölj och en ny stark huvudägare som ger goda finansiella förutsättningar att fortsätta utveckla bolaget. Det har varit en spännande resa och nu känns det som ett bra tillfälle att lämna över vd-skapet i Tobin, kommenterar Erik Karlin.

Annons

Annons

Erik Karlin lämnar posten som vd med omedelbar verkan.

Styrelsen inleder processen att rekrytera en ny ordinarie vd för Tobin Properties. Patrik Mellgren har utsetts till tillförordnad vd i Tobin Properties. Mellgren kommer närmast från fastighetsbolaget Klövern, där han arbetar som projektutvecklingschef i region Stockholm/Mellan.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons