Annons

Annons

TF vd blir ordinarie i TF Bank

Styrelsen har utsett den tillförordnade vd:n Mattias Carlsson till ny ordinarie vd för TF Bank. “Vi ska fortsätta stärka vår position i norra Europa”, säger Mattias Carlsson.

Mattias Carlsson, som har arbetat inom den internetbaserade nischbanken i nästan 10 år både som vd och styrelseordförande, har sedan november 2017 varit tillförordnad vd efter att företrädaren på posten, Declan Mac Guinness, slutade och lämnade banken.

– Mattias Carlsson har varit en viktig del av TF Bank under alla år han har varit verksam. Vi i styrelsen är övertygade om att han är rätt person att leda det operativa arbetet på vår fortsatta tillväxtresa, säger TF Banks tf. styrelseordförande Bertil Larsson.

Mattias Carlsson har lång erfarenhet från bankverksamhet där han bl.a. arbetat på SEB innan han blev vd för TF Bank 2009. Han var vd fram till 2015 och blev därefter styrelseordförande i samband med att bolaget startade sina förberedelser inför noteringen på Nasdaq Stockholm i juni 2016. Mattias besitter en bred erfarenhet av strategiarbete, affärsutveckling och kundutveckling, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

– Jag ser fram emot att fortsätta driva det operativa arbetet – tillsammans med alla kompetenta medarbetare – i detta mycket spännande läge som banken befinner sig i. Vi ska fortsätta stärka vår position i norra Europa genom expansion och diversifiering av båda våra affärssegment med det tydliga målet att öka aktieägarvärdet, säger Mattias Carlsson.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons