Finans Nyhet

Tennis på riktigt

Publicerad

Att ha en egen realityshow har blivit allt populärare bland Hollywoodkändisar. Tennissystrarna Williams vill inte vara sämre de utan spelar nu in ett eget program på ABC.

Venus och Serena Williams hamnar i gott sällskap med familjen Osbourne, Paris Hilton, Jessica Simpson och en rad andra kändisar med egna realityshows. När varumärket börjar bli lite nött i kanten finns det uppenbarligen inget bättre än att krydda till det med lite härlig dokusåpaexponering.

De två systrarna dominerade tennisvärlden mellan åren 2001 och 2003, men har på senare tid stött på allt hårdare motstånd från bland andra det nya ryska stjärnskottet Maria Sharapova.

Trots detta är deras varumärken fortfarande oerhört starka. Serena röstades nyligen fram som den kvinnliga idrottare som företag helst skulle vilja bli förknippade med.

Annons

Systrarna har redan utnyttjat sitt kändisskap för andra affärsområden som mode- och inredningsdesign. De har även nyligen inlett ett marknadsföringssamarbete med McDonald´s där de ska uppmuntra barn och ungdomar att äta hamburgerkedjans mer hälsosamma alternativ som sallader och fruktbitar.

Serena Williams har redan försökt sig på en skådespelarkarriär och har bland annat medverkat i den amerikanska polisserien Law and Order.

Med hjälp av den nya tv-serien säger systrarna att de hoppas att deras fans ska få en inblick i deras liv utanför tennisbanan.

Annons

Enligt uppgifter kommer tittarna att följa dem till vardags när de umgås med familj och vänner.

Annons