Fastigheter

Telge Fastigheters vd lämnar

Efter tolv år som vd lämnar Liselott Nilsson Telge Fastigheter. Rekryteringen av en ny vd påbörjas inom kort.

Uppdaterad 2019-10-16
Publicerad 2019-10-16

Liselott Nilsson som är vd för Telge Fastigheter, som är ett av Södertälje kommun helägt bolag, lämnar efter tolv år i bolaget.  

Bolaget har under Liselotts  ledning vuxit från tolv medarbetare till idag nästan hundra. Via ett nära samarbete med Södertälje kommun har Telge Fastigheter bidragit till att Södertäljeborna har fått nya och ändamålsenliga lokaler, bland annat flera nya förskolor, skolor, äldre- och omsorgsboenden.

– Liselott har gjort ett utmärkt arbete som vd för Telge Fastigheter och utvecklat bolaget till ett modernt fastighetsbolag. Vi önskar Liselott all lycka framöver, säger Juan Copovi-Mena, vd Telge och Lars Greger, Telge Fastigheters styrelseordförande, i ett pressmeddelande.

– Det har varit jätteroligt att vara med och bidra till Södertäljebornas vardag, att se att det vi gör på Telge Fastigheter har en så stor påverkan. Vi har också gjort en egen spännande resa tillsammans i bolaget. Jag kommer naturligtvis att sakna alla fantastiska medarbetare i bolaget och i Södertälje kommun men nu har det blivit dags för mig att lämna stafettpinnen vidare. Jag känner mig stolt över det vi har gjort tillsammans och jag är laddad för att utforska nya utmaningar, säger Liselott Nilsson i pressmeddelandet.

En tillförordnad vd kommer att utses. Rekryteringen av en ny vd startar inom kort.

 

Platsannonser