Finwire

Lucky Games genomför nyintroduktion på First North med första handelsdag 23 juni

Uppdaterad 2021-05-19
Publicerad 2021-05-19

Lucky Games har fått ett villkorat godkännande för notering på Nasdaq First North Growth Market med första handelsdag den 23 juni. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lucky Games designar och utvecklar videoslots, digitala spelautomater, med fokus på spelupplevelser, spelifiering och underhållning, för spelare runtom i världen, genom avtal med speloperatörer. Målet är att utveckla nyskapande spel med fokus på spelupplevelse och spelatmosfär.

Bolaget genomför inför noteringen en nyemission av högst 3,03 miljoner units till teckningskursen 6,60 kronor per unit. Varje unit består av fyra aktier och en vederlagsfri teckningsoption TO1. Teckningskursen motsvarar därmed 1,65 kronor per aktie.

Teckningstiden löper från 26 maj till 9 juni. Bolaget kommer vid fullteckning att tillföras 19,9 miljoner kronor före emissionskostnader. Erbjudandet omfattas av teckningsförbindelser om 14 miljoner kronor, motsvarande 70 procent av erbjudandet.

Teckningsoptionerna kan utnyttjas för att teckna aktier i bolaget i oktober 2022 till en teckningskurs på 2 kronor per aktie.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in