Euroafrica lämnar uppdatering kring dotterbolaget Kupatana i Tanzania

Publicerad

Plattforms- och mediabolaget Euroafrica uppger att man har påbörjat den första delen av marknadskommunikationen av dotterbolaget Kupatanas förvärv av Zoomtanzania samt lanseringen av nya plattformen i Tanzania. Plattformen kommer att lanseras inom kort, heter det i en uppdatering.

Arbetet har skett genom Kupatanas lokala dotterbolag via ett pressmeddelande som fick stor uppmärksamhet i landet. Enligt Euroafrica publicerades det i majoriteten av alla TV- och radiokanaler, samt ledande tidningar fysiska så väl som nätbaserade. Återkopplingen från marknaden var positiv.

”Det känns bra att pressmeddelandet fick en sådan stor spridning och att marknaden ser fram emot en helt ny sälj- och köpupplevelse dvs en effektivare och säkrare plattform som erbjuder helt nya möjligheter samt att de två största plattformarna blir en och samma. För köparna kommer de att få ett dubbelt så stort utbud och för säljarna ökas trafiken mer än dubbelt. Vi kommer som i ett led i kommunikationsplanen ha en omfattande marknadsföringskampanj både i TV, radio och online som kommer att öka tillväxten i alla delar”, kommenterar Euroafricas vd Philip Ebbersten.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire
newsroom@finwire.se

Annons