Compare-IT:s Smart Homeline kommer ingå i ramhandlningar i bostadsprojekt i Beddingestrand

Publicerad

Teknikbolaget Compare-IT meddelar att Smart Homeline kommer ingå i ramhandlingarna för ett prestigebygge i Beddingestrand.

”Beddingestrand är ett fantastiskt projekt och vi är stolta över att få möjligheten att bidra och ge Weconstruction och alla boende en möjlighet att ha ett uppkopplat hem och en effektiv fastighet. Dessutom är det oerhört givande att jobba tillsammans med Weconstruction som jobbar modernt, värderingsstyrt och med ett rationellt angreppssätt. Nästa steg är att gå från att ingå i ramhandlingen till att göra affären”, säger vd Henrik Jarl i ett pressmeddelande.

Totala antalet lägenheter med potential för Smart Homeline är 115 stycken och dessutom finns det möjligheter att styra ett antal gemensamma ytor. Ramhandlingarna går ut de närmaste veckorna och byggstart beräknas ske under sommaren 2022 med infrastruktur.

Compare-IT har sedan tidigare informerat om att de har inlett ett samarbete med bostadsutvecklaren och byggbolaget Weconstruction i ett bostadsprojekt i Simrishamn.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Annons