Bactiguard utser Patrick Bach till finanschef

Publicerad

Medicinteknikbolaget Bactiguard har utsett Patrick Back till ny finanschef (CFO) med tillträde redan idag. Det framgår av ett pressmeddelande.

Patrick Bach kommer närmast från Atos Medical där han haft olika ledande strategiska befattningar under nära 10 år. Han kommer att, utöver Group Finance, ansvara för Strategi och Digital på Bactiguard.

Bactiguards nuvarande finanschef, Carin Jakobson, antar en roll som finansdirektör och lämnar koncernledningen. Hon kommer att rapportera till finanschef Patrick Bach.

”Bactiguard har påbörjat den största strategiska förändringen i vår historia, vi ska bli ett kunskapsdrivet partnerskapsföretag och vi adderar nu resurser för att möta de utmaningar och möjligheter som ligger framför oss. Patrick kombinerar finansiell kompetens med omfattande erfarenhet från medtech-branschen och strategisk erfarenhet av tillväxt och transformation. Patrick delar våra värderingar och kommer att vara en viktig resurs när vi nu transformerar hela företaget,” säger vd Thomas von Koch.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Annons