Annons

Annons

Vinge

Dagens corporate finance-tunga panel med Vinge, Carnegie, Avanza och ABG Sundal Collier diskuterar transaktionsklimatet och vad som driver den svenska M&A-marknaden framåt.

Vinge toppade M&A-listorna i Sverige men globalt, i Europa och i Norden var det DLA Piper som tog storslam när Mergermarket summerade M&A-året 2019.

PWC och Vinge är de bästa M&A-rådgivarna i Sverige, enligt Mergermarket. Samtidigt nämns EQT:s förvärv av Nestle Skin Health som årets M&A-affär.

Kraven ökar allt mer på att företag ska klara att arbeta med regelefterlevnad. Inte minst i spåren av mutbrotts- och penningtvättsskandaler. Compliance innebär inte endast att identifiera brister utan även att arbeta förebyggande, anser Vinges expert Mia Falk.

Det blev varken jobb inom FN eller EU för den unga idealisten från Jönköping. Istället blev hon managing partner för den affärsjuridiska advokatbyrån Vinge – möt Maria-Pia Hope.

Realtid har pratat med några av rådgivarna som toppar Mergermarkets lista över de främsta transaktionsrådgivarna i branschen. Framgångsrecepetet består av väl sammansatta team, god kundkännedom – och lite tur.

Sidor