Annons

Annons

Tips

(Sponsrad) I helgen går Affordable Art Fair av stapeln i Stockholm. Har du aldrig varit på en konstmässa förut? Inga problem. Här har vi samlat allt du behöver för att utforska en Affordable Art Fair.

I många så kallade självstyrande team har man lyckats skapa högre engagemang, effektivitet, ansvarstagande och kvalitet mot kollegor och kunder. Något som de allra flesta organisationer drömmer om, då detta i sin tur bevisligen leder till ökad kundnöjdhet och ökad lönsamhet.

Ser man att någon gör fel på Linkedin ska man inte vara rädd för att säga till. Det menar experten Linda Björck och ger samtidigt sina 6 bästa tips på hur man använder kanalen på rätt sätt.

Det är en konst att kunna moderera ett samtal inför publik. Här bjuder kommunikationsrådgivaren och moderatorn Johanna Sevonen på sina bästa tips.

De flesta som startar eget kör igång med fullt fokus på att sälja in sin tjänst eller produkt och att marknadsföra den. Det är frestande att hoppa över vissa pusselbitar.

Skippa de stora visionerna. En bra idé och en stor portion enkel matematik räcker. Sedan är det bara att tuta och köra. Så skulle man kunna sammanfatta industrimagnaten Rune Anderssons tips för den som vill lyckas med entreprenörskap.