Annons

Annons

Theresa May

Nordens bästa hedgefond utsedd,  Marie Ehrling behåller klubban i Telia och Trump varnar EU – det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon.

 

Analysföretaget Regi har via sin undersökning bland affärsjuridikkunder hittat den byrå som kunderna ser mest positivt på. Inköpschefsindex för den kinesiska industrin pekar uppåt och nyväl hägrar i Storbrittanien. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet måndag.

UPPDATERAD: Trots stora försök att samla stöd för sitt avtal, blev det ett tredje nederlag för Mays brexitavtal.  Storbritannien är just nu på väg att lämna EU utan avtal 12 april, en så kallad hård brexit. – Mest sannolikt är uppskjutande med ett år, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs.

Premiärminister Theresa May lyckades inte få över motståndare till hennes utträdesavtal till sin sida med ett erbjudande att avgå. Samtidigt lyckades parlamentet inte komma fram till ett alternativ. 

Labours Jeremy Corbyn  ser inte någon grund för en tredje omröstning om Mays brexitförslag i parlamentet.– Risken för en hård brexit ökar för varje dag och det är just nu det mest sannolika scenariet, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs. 

Trump friad av Muellerrapporten, turkiska myndigheter granskar JP Morgan och Uber förvärvar konkurrent i Dubai för 28 miljarder kronor. Detta är några av rubrikerna i morgonens nyhetssvep.

Bryssel är BOB – Bored Of Brexit. Man är kort och gott less på att dag efter dag diskutera brexit med bångstyriga britter. Det skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs från maktens korridorer i Bryssel.

Storbritanniens premiärminister Theresa May har i dag ansökt om en förlängning av brexit till 30 juni.

Efter talmannens besked om att det inte blir någon ytterligare omröstning om Mays brexitförslag, bedömer analytiker att sannolikheten  för en längre brexitförlängning har ökat.

Sidor