Annons

Annons

Telia

Telias miljardköp av Bonnier Broadcasting väntas gå igenom innan årsskiftet. “Det är en affär som kommer att göra oss till pionjärer” säger Telias tillförordnade vd Christian Luiga. 

För att blidka EU-kommissionen om att få igenom köpet av Bonnier Broadcasting har Telia erbjudit sig att göra eftergifter.

Johan Dennelind har utsetts till ny styrelseordförande i konsultbolaget Tyréns, Swedbank får ny chefsekonom i Finland och Cederquist vinner Justitiapriset 2019. Det är några av rubrikerna i torsdagens morgonsvep.

EU:s fördjupade granskning av Telias bud på Bonnier Broadcasting oroar inte Marie Ehrling. "Det ligger helt i våra planer," säger styrelseordföranden till TT.

Ekobrottsmyndigheten gör ännu ett tillslag mot Swedbank, TF Banks utlåning överträffar förväntningarna, Storförlust för Nokia och Telia når inte förväntningarna – det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon.
 

Nordens bästa hedgefond utsedd,  Marie Ehrling behåller klubban i Telia och Trump varnar EU – det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon.

 

Nasdaq i dialog med Swedbank, lag ska stoppa hård brexit, Sverige ska gå med i EU:s åklagarmyndighet och KTH i världstoppen inom hållbar utveckling – det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon.

Ernstberger ser fram emot rättegång, oförändrad ränta i USA och SD vänder om Telia - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagsmorgon.

Åklagaren överklagar tingsrättens friande dom mot de tidigare toppcheferna i Telia.

Sidor