Annons

Annons

Starbreeze

Kampen om Oslobörsen är över, enligt norska källor. Börsoron tilltar efter den upptrappade handelskomflikten mellan USA och Kina och Uber hittills en dålig investering. Det är några av nyheterna i morgonsvepet denna måndag.

 Stockholm tingsrätt har på fredagen beslutat att Starbreeze företagsrekonstruktion får fortsätta till och med 3 juni 2019.

Dataspelsbolaget Starbreeze ökar förlusterna - både i det fjärde kvartalet och på helårsbasis. Bolaget har också tagit av- och nedskrivningar på 1,4 miljarder under de tre sista månaderna under 2018.

UPPDATERAD Spelutvecklingsbolaget Starbreeze kallar till en extra bolagsstämma för att godkänna den nya styrelsen. I samband med det kommuniceras arvoden fram till årsstämman i maj.

Misstankarna om grovt insiderbrott mot spelbolaget Starbreezes förre vd Bo Andersson Klint har skrivits av. Det rapporterar DI.

Claes Wenthzel har i dag tagit sig an en av Sveriges kanske tuffaste uppdrag – som fianschef, cfo, för det krisande gamingföretaget Starbreeze. Realtid.se tog pulsen på honom.

Starbreeze rekryterar från Catena Media och utser Claes Wenthzel till cfo.

Sidor