Annons

Annons

Setterwalls Advokatbyrå

Högsta domstolen har beviljat prövningstillstånd i skadeståndsmålet mot Setterwalls advokatbyrå i Malmö. Skriftväxlingen i HD kommer att inledas inom kort. 

Ekonomen Minna Skyman är ny extern vd för Setterwalls i Göteborg. Hon kommer närmast från Skanska och ska växa byrån med bibehållen kvalitet.

Efterspelet kring Danske Bank fortsätter: SEB dementerar utländska kunder och danska finansinspektionen väntas godkänna Jacob Aarup-Anderson som bankens nästa vd. Advokat Fredrik Olsson drar lärdomar. Det är några rubriker i morgonsvepet.

 

Inte bara Hannes Snellman utan även Setterwalls och nystartade byrån Walthon Advokater rekryterar från MAQS. Merparten av de 20 delägarna är på väg bort från MAQS Stockholmskontor.

Förvaltningsrätten har sagt nej till att skjuta upp återkallelsen av tillstånden för Remiums värdepappers- och finansieringsrörelse. Den planerade överlåtelsen av värdepappersrörelsen till ABG kunde därför inte vänta.

Stämningen mot advokatbyrån Setterwalls får varken prövningstillstånd i Svea hovrätt eller i Högsta domstolen.

Wenzel Nisshagen är inte bara varumärkesspecialist på Setterwalls advokatbyrå. Han har även uppfunnit en boksideshållare. Det avslöjades i ett avsnitt av byråns julkalender häromdagen.

Sidor