Annons

Annons

Regi

Majoriteten av de advokatbyråer som svenska klienter föredrar inom företagstransaktioner och förvärv är svenska – en av trenderna i årets undersökning från analysföretaget Regi.

Vid en paneldiskussion under Årets Advokatbyrå framgick att klienterna för det mest är mycket nöjda vid M&A-transaktioner. Däremot finns tydliga brister i kommunikationen.

Seminariet Årets Advokatbyrå med prisutdelning gick av stapeln på hotellet Haymarket vid Hötorget i centrala Stockholm. Här är bilderna!
 

Ann-Sofie Nordh på Sandvik rankas som den bästa IR-chefen i Sverige när 250 finansanlytiker har bedömt de bolag i Norden som presterar bäst när det gäller investerarrelationer.

250 finansanalytiker har nu rankat de bolag i Norden som presterar bäst när det gäller investerarrelationer. Realtid har hela resultatlistan.

På måndag morgon avslöjar analysföretaget Regi vinnarna i den 22:a upplagan av årets Investor Relations – person, bolag, CFO. Här är de nominerade i de svenska kategorierna.

För tredje året i rad utses Morris Law till Sveriges modernaste advokatbyrå i Regis branschstudie. "Eftersom vi är en relativt ny spelare i branschen är det inte så mycket som sitter i väggarna. Det finns utrymme att utmana gamla strukturer i branschen" säger  Martin Taranger, vd för Morris Law. 

Medan den genomsnittliga årslönen bland manliga IR-chefer ligger kring 133 000 euro – motsvarande 1,4 miljoner kronor – får de kvinnliga kollegorna betydligt mindre i sina lönekuvert.

Sidor