Annons

Annons

Pareto

Axfast säljer två fastigheter till ett Paretobolag för en bit över en miljard kronor. Nordanö var rådgivare till Axfast och Roschier till Pareto i samband med transaktionen. 

(Uppdaterad) Pareto Securities har kommit överens med Aktiespararna om ett förvärv av samtliga aktier i nätmäklaren Aktieinvest. Därmed säljs fondkommissionären, som är Sveriges äldsta nätmäklare, efter 29 år under Aktiespararnas tak.

Økokrim anklagar Petter Dragesund, chef för Corporate Finance på Pareto i Norge, för att ha känt till dolda aktieköp i en smutsig budstrid.

Bygg-Göta köper kontorsfastighet i Göteborg för ett underliggande fastighetsvärde om cirka 650 miljoner kronor från ett Paretobolag.

Per Flostrand tar över rollen som ny mäklarchef för ABG Sundal Collier i Sverige. Samtidigt rekryteras två sektoransvariga till Investment bank-verksamheten.

Nordeas tidigare superstrateg, Jonas Thulin, är en av tolv nyrekryter till Erik Penser Bank. "Vi har rekryterat väldigt mycket folk under den senaste tiden och det kommer några till under september", säger bankens vd Johan Mörner. Samtidigt avslutar analyschefen Mattias Isakson sin anställning på banken.

Den norska invesmentbanken Paretos corpchef, Petter Dragesund, åtalas tillsammans med två andra för grovt bedrägeri och marknadsmanipulation, uppger Dagens Näringsliv.

Sidor