Annons

Annons

Pär Nuder

Fabeges valberedning har uppdaterat sitt förslag till styrelse inför stämman den 2 april. Pär Nuder ersätts inte.

Intresset för Pär Nuder tycks omättligt. Hela tre artiklar om Skistars före detta ordförande tog sig in på veckans topplista. En krönika signerad Per Lindvall lockade också storpublik.

Pär Nuder kan komma tillbaka till näringslivets finrum, om han fokuserar på det som han är bra på – ekonomi. Det anser Charlie Stjernberg, expert på kriskommunikation på byrån Prime.

UPPDATERAD: Pär Nuder har under tisdagen bett att få lämna uppdraget som styrelseordförande i AMF. Han har även gett besked till Fabege att han inte ställer upp för omval.

Styrelseproffset Pär Nuder riskerar att åka ur både tredje AP-fonden och Fabeges styrelser. Ett antal utredningar kring Nuder pågår för närvarande.

Chefredaktör Johan Såthe har varit på smarta samtal med Johan Forssell och Marie Ehrling. Det har inspirerat till en krönika om aktieägarvärde, Pär Nuder och antalet gånger Industrivärdens vd kollar in aktiekursen. 

En obligationsmarknad som ångar av attraktion slog faktiskt skandalen kring Skistars sparkade styrelseordförande Pär Nuder. Åtminstone om man ser till vad Realtids läsare har valt den här veckan.

UPPDATERAD Anklagelserna mot förre finansministern Pär Nuder om olämpligt beteende i samband med skid-VM i Åre undersöks av finansdepartementet. Fastighetsbolaget Fabege överväger att göra detsamma.

Sidor