Annons

Annons

Northmill

Tech-banken Northmill fortsätter att anställa. Nu rekryteras Mattias Hallgrim från Zmarta som ny Chief Marketing Officer, CMO.

Fintechbolaget Northmill utvecklar sitt bankerbjudande. Banken lanserar ett sparkonto med 0,6 procents ränta och statlig insättningsgaranti. 

Svenska fintechbolaget Northmill lanserar ett kort med 2 procent cashback som enligt företaget ska bli en viktig del i sitt växande bankerbjudande.

Techbanken Northmill anställer Georges Mansourati som ny analys- och kreditchef. Han kommer närmast från Swedbank där han under elva år haft en mängd ledande roller.

Finansinspektionen (FI) har godkänt Northmills ansökan om banktillstånd. Det svenska fintech-bolaget siktar på att lansera produkter i flera europeiska länder.

Fintechbolaget Northmill ger järnet med plattformen Rebilla som ska hjälpa privatpersoner att hantera sina krediter, nu också att månadsvis sänka räntorna. Framöver väntar bland annat försäkringar som kan tecknas per dag.

Fintech-bolaget Northmill växlar upp med topprekrytering för att växa i Sverige, Finland och Polen. "Företaget har potential att bli ett av de absolut mest framgångsrika fintech-företagen i världen", säger Joakim Adolfson som rekyteras som ny CTO.

Betalbolaget Trustly har inlett ett samarbete med fintech-företaget Northmill. Syftet är att skapa smidigare bankbetalningar och transaktionshanteringar för privatpersoner i realtid.