Annons

Annons

Morris Law

För tredje året i rad utses Morris Law till Sveriges modernaste advokatbyrå i Regis branschstudie. "Eftersom vi är en relativt ny spelare i branschen är det inte så mycket som sitter i väggarna. Det finns utrymme att utmana gamla strukturer i branschen" säger  Martin Taranger, vd för Morris Law. 

FI:s generaldirektör Erik Thedéen ser indikationer på att penningtvätt faktiskt har ägt rum, Morris Law siktar på expansion på Stockholmsmarknaden och Swedbanks granskare EY granskas. Detta är några av nyheterna i fredagens morgonsvep.

Uppstickarbyrån Morris Law är den mest hållbara advokatbyrån, i klienternas ögon. Vd Martin Taranger ser hållbarhetspriset som en sporre att infria de förväntningar som finns.

Vinnarna i Årets Advokatbyrå är utsedda för 11:e året. Advokatbyrån Hamilton vinner kategorin ”Stora advokatbyråer” och delar även ”Stora klientpriset” med Lindahl. MarLaw vinner sin kategori för fjärde året och Morris Law vinner klienternas hållbarhetspris.

Ekonomen Minna Skyman är ny extern vd för Setterwalls i Göteborg. Hon kommer närmast från Skanska och ska växa byrån med bibehållen kvalitet.

Advokatbranschens enligt kunderna modernaste byrå startades i Göteborg. Martin Taranger, med en bakgrund på Collector Bank, rekryterades som extern vd och driver Morris Law med kulturen i främsta rummet.

Nu öppnar uppstickaren Morris Law kontor i Stockholm. Advokatbyrån knyter till sig tre toppnamn direkt. Men målet är att växa ännu mer.