Annons

Annons

Jurek

I våras öppnade rekryteringsföretaget Jurek kontor i London för att fånga upp svenskar som vill återvända hem på grund av brexit.

Konsultbolaget Jurek växer för första gången genom förvärv. Med köpet av ID Entity AB är målet att bli ledande inom HR, vid sidan av juridik och ekonomi.

"Kanske finns rätt kandidat helt enkelt utanför boxen". I Realtids tionde del av artikelserien om rekrytering hos revisons- och advokatbyråerna är det nu dags för rekryteringsföretaget Jurek att berätta om hur rekryteringsprocessen har förändrats inom juristbranschen och vad advokatbyråerna bör tänka på för att locka till sig rätt kandidater.  

Linkedin men även Facebook och Twitter är guldgruvor för rekryterare när de söker efter intressanta kandidater. Men vad tittar de efter och vad går bort? Här berättar tre rekryterare hur de jobbar med sociala medier.

Spotify söker just nu en revisionsexpert med minst tio års erfarenhet. Hur viktigt är det egentligen att nischa sig och vad man ska göra om man inte riktigt uppfyller arbetsgivarens önskemål. Rekryteringschefen Sara Molin på Jurek bringar klarhet i frågan.