Annons

Annons

JP Morgan

JP Morgan satsar på fintech, Ericsson sätter av 12 miljarder för mututredning, ECB-topp lämnar i förtid – ersättare till annan ledamot på väg in. Det är några av rubrikerna i torsdagens nyhetssvep.

Ett nytt index ska mäta effekten av Trumps twittrande på obligationsmarknaden. Dessutom i morgonsvepet måndag: Storstrejk på British Airways och nya avslöjanden i Falcon Funds-härvan.

Swedbank Robur accepterar budet på Oriflame och Borg, Svanberg och Johnson bakom nytt fastighetsbolag samt JP Morgans hedgefond skiftar fokus. Detta är några av rubrikerna i morgonens nyhetssvep.

JP Morgan toppar Global Datas ranking av världens tio mest framgångsrika M&A-rådgivare inom byggsektorn under årets första kvartal.

Problemtyngda Swedbanks reformerade courtageerbjudande till befintliga och nya aktiekunder lär öka omvandlingstrycket på de kundrika och lönsamma nätmäklarna Avanza och Nordnet. Det skriver Realtids Claes Folkmar.

Investmentbanken JP Morgan Chase & Co rapporterar rekord i intäkter och nettovinst. Det skriver investmentbankens vd Jamie Dimon i delårsrapporten för det första kvartalet.

Finansmannen Warren Buffett är positiv till banker och tror att de kommer att vara värda mer tio år från idag. Det uppger han i en intervju med Yahoo Finance.
 

Trump friad av Muellerrapporten, turkiska myndigheter granskar JP Morgan och Uber förvärvar konkurrent i Dubai för 28 miljarder kronor. Detta är några av rubrikerna i morgonens nyhetssvep.

Sidor