Annons

Annons

JKL

Ett offentligt krav på förändring i ett företag leder lätt till att ledning och styrelse framstår som passiva och ibland även som inkompetenta. Det skriver JKL:s Tobias Lennér och efterlyser bättre förberedda kommunikationsplaner.

Hur navigerar man i det nya politiska landskapet i EU efter valet? Det vet JKL:s vice vd Lars Lindblad som blir ny Brysselchef för moderbolaget Kekst CNC. Hans långa inblick i politisk kommunikation ska hjälpa kunderna att hitta rätt.

Kommunikationsbyrån JKL växer ytterligare genom en fusion med New York-baserade Kekst. För Realtid berättar JKL:s grundare Anders Lindberg hur han ser på sammanslagningen med byrån som arbetat med finansiell kommunikation och storaffärer på Wall Street ända sedan det legendariska utköpet av RJR Nabisco på 1980-talet.

Kommunikationsbyrån CNC/JKL går ihop med den New York-baserade globala kommunikationsbyrån Kekst, men behåller namnet JKL i Sverige. JKL-rådgivaren Göran Persson kommer ingå i Kekst CNC:s nybildade och tunga advisory board.

Nordeas tidigare kommunikationschef, Emma Rheborg, har utsetts till kommunikationschef för Internationella Engelska Skolan. 

Nettoomsättningen för den strategiska kommunikationsbyrån JKL sjunker. På bara fem år har den sjunkit med 51 procent. 

Den strategiska kommunikationsbyrån JKL slås ihop med systerbyrån CNC. "Vi vill skapa en plattform för riktigt bra strategisk rådgivning med Europa som bas" säger Maria Grimberg, vd i JKL, till Realtid.

Lars Lindblad blir ny vice vd hos pr- och kommunikationsbyrån.