Annons

Annons

Jackie Kothbauer

Aida Hadzialic gav sig själv sparken efter ett personligt misstag. Hans Vestberg fick gå på dagen efter 28 år. På grund av ett professionellt misslyckande. Vad händer nu? Hur påverkas en karriär av negativa händelser?

Jackie Kothbauer är expert på sociala medier och det personliga varumärket. Hon förklarar vilka fördelar och möjligheter det finns, både för den enskilde individen och för företag, med att vara närvarande på sociala medier som Snapchat, Instagram och Facebook.

Jobbet och karriären har förhoppningsvis ingen hög prioritet under semestern. Men att använda en liten del av de lediga veckorna till att fundera och reflektera över arbetet kan vara guld värt. Jackie Kothbauer inleder här en serie i fyra delar med tips och råd.

Ovanligt många stjärnor har släckts ut denna vår. David Bowie, Prince, Bodil Malmsten, Olle Ljungström och andra är svåra att ersätta. Å andra sidan tänds många fler stjärnor inom fler yrken än någonsin. Så vad är utmaningen för den som lämnar anonymitetens skugga?

Jag tänkte ge ett smakprov från min nya föreläsning ’Branding People for Success’. Letade därför efter en inspirerande finansprofil, som framgångsrikt har byggt sitt personliga varumärke.

Realtid Karriär bjuder på frukostseminarium onsdag 20 april. Jackie Kothbauer, personlig varumärkesexpert, hjälper dig att bygga din karriärplan och Suzanne Sandler från Styrelseakademien berättar om värdeskapande styrelsearbete. Säkra din plats nu!

Att Swedbank inom loppet av några veckor blir av med både sin vd, finanschef och nu styrelseordförande framstår som unik kapitalförstöring i svensk bankhistoria.

 

Pontus Frithiof är en frekvent Linkedin-användare. Varje dag scannar han flödet efter saker han kan ha nytta av. Men kontaktförfrågningar från oengagerade profiler tackar han nej till.

 

Sociala medier är en naturlig del för många i den digitala vardagen, men hur använder man dem på bästa sätt för sin karriär? Och hur gör man om man inte vill synas på nätet? Realtid Karriär bad tre experter komma med råd och tips. 

Sidor