Annons

Annons

Hallvarsson & Halvarson

Det går rejält bra för kommunikationskoncernen H&H Group. Tillväxten ligger på 20-30 procent om året. Nu har gruppen också lyft i den internationella rankingen och ligger en bra bit före främste konkurrenten Kreab i prestigefyllda The Holmes Report.

"Kommunikation ses ibland som något som är generiskt och som kommer av sig själv, och som lika väl kan skapas av andra ämnesspecialister. Men så är det inte!" Det skriver Helena Nordman-Knutson, Executive Director, Capital Markets på Hallvarsson & Halvarsson.

 

Hallvarsson & Halvarsson har rekryterat Pia Rosin som seniorkonsult inom investor relations och transaktioner. Hon tillför bred erfarenhet från börsbolag och sektorkompetens inom teknologi.

H&H Group fortsätter att växa. Nystartade Savvy blir den trettonde byrån och kommer att drivas som en start-up av tre erfarna service-designers.

Hallvarsson & Halvarsson knyter till sig energiexperten Bo Diczfalusy som blir Senior Adviser vid avdelningen för Public Affairs på Hallvarsson & Halvarsson. "Just hållbarhetsfrågor tror jag har kommit hit för att stanna, inte minst i den yngre generationen"  säger han till Realtid.