Annons

Annons

East Capital Explorer

Eastnine siktar på att bli ledande fastighetsbolag, inom kontor, i Baltikum. Kestutis Sasnauskas, Eastnines nye vd och medgrundare i East Capital, berättar för Realtid.se vad som kommer ta bolaget dit.

Eastnines kärninnehav, fastigheterna, bidrog positivt till substansvärdet medan övriga innehav såsom Melon Fashion Group bidrog till det mimnskade substansvärdet under första halvåret 2017.

East Capital Explorer har ännu inte rekryterat en ny vd trots att Mia Jurke avsåg att lämna redan på måndag. För Realtid berättar hon om sin egen framtidsplan och om investmentbolagets avyttringsplaner. "Fastighetsdelen växer och vi har mer pengar att göra fler investeringar", säger hon.

Mia Jurke presenterar sin sista rapport för East Capital Explorer som visar ett förbättrat resultat och en gynnsam investeringsregion.

Under tredje kvartalet har East Capital Explorer investerat i Hilton Park i Tallinn. Fastighetssegmentet och investeringarna i Baltikum ökar mest i investmentbolaget.

Swedbank och East Capital Explorer i avtal om ett ny fastighet i centrala Vilnius som ska stå färdig inom en två-årsperiod.

Sidor