Annons

Annons

East Capital

East Capital har rekryterat Sumeet Bhalla, som kommer från Goldman Sachs Asset Management, till kontoret i Hongkong. "Sumeet har gedigen branschkompetens och specialistkunskaper om den indiska marknaden", säger Peter Elam Håkansson, ordförande på East Capital.

East Capital förstärker investeringsteamen i Stockholm, Dubai och Hongkong. "Dessa nyrekryteringar och förstärkningar av vår organisation är viktiga steg i den pågående utvecklingen av våra globala strategier", säger Peter Elam Håkansson, ordförande och CIO på East Capital.

Rekryteringsvågen på Söderberg & Partners är det många som vill läsa om den här veckan. Andra artiklar som har väckt intresse är Anders Borgs nya rådgivningsroll på East Capital och karriärintervjun med Akelius vd Pål Ahlsén. Här är veckans tio mest lästa artiklar på Realtid.

East Capital får ytterligare ett ansikte utåt när Anders Borg kliver in som rådgivare till bolaget. East Capitals ordförande och grundare Peter Elam Håkansson ser fram emot att arbeta med den tidigare finansministern.

Anders Borg blir rådgivare till East Capital, toppekonom anser atta morteringskraven bör slopas och Göran Perssons skogsbolag äger stulen rumänsk skog. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet på tisdagsmorgonen.

East Capital inleder partnerskap med Credicorp Capital Asset Management. "Vi stärker nu vår närvaro ytterligare i en region där vi inte har kontor på plats", säger Tim Umberger, Partner på East Capital till Realtid.

Erik Lidén satte starkt avtryck på fondmarknaden under sina tio år med det snart avvecklade fondbolaget Insiderfonder. I Realtids karriärintervju berättar grundaren om jakten på sanningen som ledde till affärsidén. 

East Capital Holding förvärvar svenska fondbolaget Monyx, bestående av Monyx Asset Management AB samt Nordic Fund Services från ägarbolaget NewCap Holding.

Sidor