Annons

Annons

Delphi

Annika Melin Jakobsson börjar på advokatbyrån Delphis Stockholmholmskontor. ​​​​​​

Annelie Liljeqvist blir ny vd på den affärsjuridiska advokatbyråns Göteborgkontor. Hon kommer närmast från varumärkesbyrån Ports Group. 

Advokatfirman Delphi har utsett Stefan Erhag till managing partner och Frida Rydin till vice vd för verksamheten i Stockholm.

Advokatbyrån Delphis partner Agnes Hammarstrand har utsetts till Årets Justitia för sitt jämställdhetsarbete. “Man kan vara delägare på en advokatbyrå samtidigt som man arbetar för ökad jämställdhet”, säger hon till Realtid.

Det går bra nu. Åtminstone för advokatbyrån Delphi som får pris efter pris och samtidigt satsar på nyrekryteringar. Delphi vill dessutom ligga i teknikens framkant och implementerar just nu AI-verktyg.

Helena Kockum och Pia Munch tar över ledarskapet för Delphi i Malmö. Ett naturlig och framåtsträvande lösning, säger avgående managing partner Anders Jemail.

Genom ett samarbete med Handelshögskolan i Stockholm har Advokatfirman Delphi tagit emot en praktikant med bakgrund från Syrien. Rana Barghouth blev vald i hård konkurrens.

Niclas Lindeberg, tidigare Group Vice President för STS, har rekryterats som vd för Delphi Göteborg. Byrån tar ett nytt grepp för att stärka sitt affärsfokus.

Branschens främsta affärsjurist var på väg i en helt annan riktning. Några vaknätter framför internet fick henne att byta spår. Vilken tur, tycker kunder och kollegor som i Agnes Hammarstrand ser Sveriges skarpaste affärsjurist.

För första gången någonsin blir en kvinna årets advokat när branschkollegorna väljer den advokat de själva helst skulle anlita i ett affärsjuridiskt ärende. Här är topplistan med årets hetaste namn i branschen.

Sidor