Annons

Annons

Delphi advokatbyrå

– För oss räcker det inte med att vara moderna i nuet utan vi vill driva förändring och innovation. Det säger David Aversten, executive partner på advokatfirman Delphi.

Helena Kockum och Pia Munch tar över ledarskapet för Delphi i Malmö. Ett naturlig och framåtsträvande lösning, säger avgående managing partner Anders Jemail.

För första gången någonsin blir en kvinna årets advokat när branschkollegorna väljer den advokat de själva helst skulle anlita i ett affärsjuridiskt ärende. Här är topplistan med årets hetaste namn i branschen.

Advokatbyrån Delphi och partnern, M&A-advokaten, Per Berglöf stäms på 126 miljoner kronor för avtalsbrott och vårdslös rådgivning efter rådgivningen vid försäljningen av den problemtyngda skolkoncernen John Bauer. Berglöf och Delphi är dock självsäkra i sitt svaromål: "Detta är ett enkelt mål”.

Det har gått knappt en månad sedan David Aversten blev ny MP på advokatbyrån Delphi. För Realtid Karriär berättar han om hur han ser på sitt jobb och de utmaningar som byrån har framför sig.