Annons

Annons

Cristina Stenbeck

Cristina Stenbeck föreslås bli ny ordförande i e-handelsbolaget Zalando. Ett uppdrag hon hade mellan 2014 och 2016.

I januari kom beskedet att Cristina Stenbeck hoppar av Kinneviks styrelse efter 16 år. Kampen mot typ 1-diabetes blir en av hennes större satsningar framöver. 

Cristina Stenbeck investerar i nytt socialt nätverk för kvinnor samtidigt går lillasyrran Sophie Stenbeck in i ett AI-bolag, Näringslivets mäktigaste kvinna är utsedd och huvudmannen i Falcon Funds-härvan häktas i dag. Detta är en del av innehållet i fredagens morgonsvep.

Cristina Stenbeck lämnar Kinneviks styrelse, EQT förlänger acceptperioden för budet på Stendörren, Ny ordförande för Handelsbanken Finland, Bopriser fortsatte ned under december samt Rune Anderssons spelbolag får grönt ljus. Detta är några av rubrikerna i fredagsmorgonens nyhetssvep.

Millicom bekräftar budsamtal, handeln tappar framtidstro, Astra Zeneca med i amerikansk prisutredning och MTG vill göra en nyemission. Det är några av rubrikerna denna tisdagsmorgon.

Skatteverket drabbat av Cum ex-bedrägeri, Cristina Stenbeck går in i elscooterbolag, Förlängd övergångsfas för britterna ut ur EU och Ny valberedning i Munters. Det är några av rubrikerna i Realtids morgonsvep.

Kinneviks valberedning föreslår att Dame Amelia Fawcett ska väljas till ny styrelseordförande vid årsstämman 2018.

Betalbolaget Qliro har utsett valberedning. Kinneviks Cristina Stenbeck är en av aktieägar-representanterna.

Sidor