Annons

Annons

Carnegie

Goldman Sachs Asset Management rankas som nummer ett i Prosperas undersökning. "Det är ett kvitto på ett långsiktigt kundfokuserat arbete som vi har bedrivit från Goldman Sachs sida", säger Mårten Bäck, på Goldman Sachs asset management.

Carnegie toppar för fjärde året i rad listan över Sveriges nöjdaste kunder inom private banking, enligt Kantar Sifo Prosperas årliga kundundersökning.

UPPDATERAD Stark inledning för Carnegie, Riksgälden utreder ”ultralångt” lån, Morgan Stanley är den mest lönsamma investeringsbanken i Japan och toppchefer lämnar Oscar Properties. Det är några av rubrikerna i onsdagsmorgonens morgonsvep.

Carnegie har haft en positiv utveckling hittills i år och är optimistiska till resten av året mot bakgrund av sin starka marknadsposition, säger investmentbankens vd Björn Jansson i en intervju med Realtid.

I den stora undersökningen The Extel Equity Survey bland olika värdepappersmäklare, är den stora vinnaren Bank Of America Merrill Lynch. Carnegie är bäst i Norden och i Europa som helhet ligger BNP Paribas bra till.

Sidor