Annons

Annons

Brummer & Partners

Fonden Frost, som lanseras i början av nästa år och är delägd av Brummer & Partners, väntas nå en avkastning på runt 8-10 procent med hänsyn till risknivån, enligt fondens vd Johanna Ahlgren.

Ett nybildat förvaltningsbolag, Frost Asset Management, med Brummer & Partners som ägare skvallrar om en nysatsning på det anrika hedgefondbolaget

Morgonsvepet torsdag: LVMH höjer budet på Tiffany, Brummer & Partners avvecklar Life och stödet ökar för SD inom näringslivet. 

För ett år sedan delade Brummer & Partners ut 400 miljoner kronor till aktieägarna men för verksamhetsåret 2018 uteblir utdelningen.

Fintechbolaget Bofink, som har flera välkända namn i ägarlistan, tittar nu på att ta in fler ägare. Bolaget ska växa ytterligare, bland annat genom att bli bostadkreditsinstitut, berättar vd och grundare Joachim Ronneback Thomson i en intervju med Realtid.

Hedgefonden Nektars nedläggning, Erik Penser och Oscar Properties - det var ämnen som lockade till läsning denna vecka. Hetast var en högerkrok!

Sveriges äldsta hedgefond avvecklas efter beslutet att Brummer Multi-Strategi, BMS, löser in alla sina andelar i hedgefonden per den 31 maj 2019. "Är inte längre konkurrenskraftigt nog", enligt Mikael Spångberg, BMS:s vd och portföljförvaltare.

Siffror från Brummer & Partners var det som lockade våra läsare överlägset mest denna vecka. Goldman Sachs nya klädkod och vem Frida Bratt har i åtanke när hon skriver i sin nya roll som sparekonom på Nordnet drog också storpublik.

Sidor