Annons

Annons

Boston Consulting Group

Boston Consulting Group (BCG) har  utarbetat ett nytt globalt system för att mäta företags hållbarhetsarbete från investering till produkt, TSI – Total Societal Impact. När man nu för första gången presenterar en fördjupande rapport så beskrivs Sverige och det svenska riskkapitalbolaget EQT, med vd Christian Sinding,  som ledande. 

Danske Bank kompletterar sin digitala plattform med rådgivning från managementkonsulterna på BCG. Jesper Damm, MP på BCG i Köpenhamn, hyllar modellen som gifter ihop hållbarhet med affärstänk.

Managementkonsultfirman Boston Consulting Group redovisar svarta siffror i sin senaste årsredovisning. Omsättningen uppgick till drygt 2 miljarder kronor och vinsten landade på 13 miljoner kronor.

Jörn Andreas blir finanschef på Propi och ersätter Niklas Brandt som blir bolagets CIO.

En ny internationell studie visar att en klar majoritet av alla jobbsökande är intresserade av att jobba utomlands. Och tre av fyra vill hellre jobba som frilans än vara anställd.

Inga svenska företag finns representerade på Boston Consulting Groups lista över världens 50 mest innovativa företag. Toppar gör Apple, Google och Tesla Motors.

Managementkonsulten Boston Consulting Group har grundat ett nytt center som ska sammanföra företagsledare med beslutsfattare i kampen om en hållbar energiförsörjning.

Sverige kunde inte ge honom det han ville ha i livet så en dag gick flyttlasset till Australien. Att han sa upp sig och lämnade hemlandet är något som Carl Broström aldrig har ångrat.