Annons

Annons

Advokaternas advokat

Agnes Hammarstrand som är delägare på Delphi har röstats fram till Advokaternas advokat – för andra året i rad.

Branschens främsta affärsjurist var på väg i en helt annan riktning. Några vaknätter framför internet fick henne att byta spår. Vilken tur, tycker kunder och kollegor som i Agnes Hammarstrand ser Sveriges skarpaste affärsjurist.

För sjätte året i rad rankas Johan Eriksson högst bland Sveriges försvarsadvokater. Flera specialister på ekobrott, men bara en kvinna finns med på försvarsadvokaternas tio i topp.

För första gången någonsin blir en kvinna årets advokat när branschkollegorna väljer den advokat de själva helst skulle anlita i ett affärsjuridiskt ärende. Här är topplistan med årets hetaste namn i branschen.

För andra året i rad röstar de advokater som arbetar med affärsjuridik fram den Malmöbaserade aktierättsspecialisten Erik Sjöman som den kollega de helst skulle anlita i ett affärsjuridiskt ärende. "Liksom förra året när det stod klart att jag var vinnaren började jag fundera över om det var något teknikfel, så man får ta det med en nypa salt. Men, någon slags positiv indikation är det ju", säger Erik Sjöman till Realtid.