Annons

Annons

Swedbank utökar sitt samarbete med Meniga

Swedbank investerar 3 miljoner euro i det isländska Meniga.

Swedbank meddelar i dag att banken utökar sitt samarbete med Meniga. Ett samarbete som har pågått sedan 2017 för att förbättra Swedbanks digitala kundupplevelse. Swedbank sinvesterar ytterligare 3 miljoner euro i bolaget. Investeringen i Meniga är en del av en strukturerad finanseringsrunda i Meniga och Swedbank deltar tillsammans med andra kunder till Meniga. 

-Vi vet att allt fler av våra kunder möter oss digitalt, och att kunderna vill att vi ska bli mer proaktiva med riktade, relevanta erbjudanden och tjänster för att göra deras vardag enklare. Tillsammans med Meniga som innovativ partner kan vi ge bankens kunder en digital upplevelse som innehåller en bättre överblick och därmed större insikt i privatekonomin. Vi är därför väldigt glada över att vi nu får möjlighet att stärka vårt samarbete, säger Lotta Lovén, chef för Digital Banking och medlem i koncernledningen på Swedbank. 

-Det är roligt att kunna välkomna Swedbank som investerare och vi ser fram emot att fortsätta bidra på deras digitala resa. Vi är mycket imponerade av Swedbanks höga ambitionsnivå och engagemang inom det digitala innovationsområdet, säger Georg Ludviksson, medgrundare och vd Meniga.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons