Nytt jobb

Swedbank stärker Press Office

Swedbank rekryterar Ralf Bagner från Telia och Mattias Elander Forsgren från Kemikalieinspektionen till Press Office, som ansvarar för Corporate Communications, medierelationer och kriskommunikation.

Publicerad 2020-04-27

Mattias Elander Forsgren går till Swedbank från Kemikalieinspektionen där han arbetat som kommunikationsstrateg för myndighetsledningen. Mattias har tidigare bland annat jobbat för Agenda 2030-delegationen i regeringskansliet och har en mångårig karriär som journalist och redaktör på SVT. Senaste månaden har han stöttat Folkhälsomyndigheten som pressekreterare.

Ralf Bagner kommer närmast från Telia, där han arbetat som Press Officer sedan 2016. Hans tidigare erfarenheter omfattar bland annat uppdraget som reporter inom Corporate Communications på Vattenfall 2010 -2016 och före det arbetade han som journalist i nyhetsmedia.

Både Ralf Bagner och Mattias Elander Forsgren tillträder som presskommunikatörer på Swedbank före sommaren.

–Det är både roligt och viktigt att banken nu kan stärka resurs och kompetens i Press Office, med Ralf Bagner och Mattias Elander Forsgren”, säger Unni Jerndal, presschef på Swedbank i en skriftlig kommentar.

Carina Sesser Nylund som idag är presskommunikatör i Swedbank går över till en tjänst som press manager inom Robur.

 

 

Platsannonser