FinansNyhet

“Sveriges snabbast växande advokatkontor”

Lindahl växer inom M&A Foto: Gustav KaiserLindahl växer inom M&A Foto: Gustav Kaiser
Lindahl växer inom M&A Foto: Gustav Kaiser
Publicerad

Advokatbyrån Lindahl växer i Stockholm med två nya delägare och två jurister. 

Olof Ehrs

Advokaterna Monica Lagercrantz och Dennis Westermark blir nya delägare på advokatbyrån Lindahls Stockholmskontor. Lindahl stärker även upp på juristsidan med advokat Nicklas Bexelius och Lisa Liljekvist. 

“Fler jurister kommer att ansluta till Lindahl i Stockholm inom kort”, skriver bolaget i pressmeddelandet.

Lindahl flyttade nyligen till nya lokaler på Strandvägen i Stockholm och fortsätter nu att investera i den Stockholmsbaserade verksamheten. 

Annons

– Det är viktigt för oss att ha en stark position i Stockholm och därför är vi mycket glada över att kunna välkomna fler skickliga jurister till vårt nyöppnade Stockholmskontor. Genom rekryteringarna kommer Lindahls Stockholmskontor att bli en av de ledande advokatbyråerna inom kapitalmarknad & publik M&A, säger Johan Herrström, styrelseordförande i Advokatfirman Lindahl, i en kommentar. 

De två nya delägarna kommer båda från advokatfirman Westermark Anjou. Båda advokaterna är specialister inom kapitalmarknad och publik M&A. Monica Lagercrantz och Dennis Westermark har skrivit böcker inom “kapitalmarknad & publik M&A” och undervisar inom området.

Lisa Liljekvist kommer senast från Storytel där hon arbetat som bolagsjurist. Hon korades till “Årets rising star” av Affärsvärlden. Hon är specialiserad inom IT, corporate finance och immaterialrätt. Nicklas Bexelius kommer senast från Synch och är specialiserad inom bolagsrätt, privat M&A och investeringar. 

Annons

– Vi räknar med att vara omkring 30 medarbetare i Stockholm inom kort i våra nya fina lokaler. Det blir både ett av Sveriges snabbast växande advokatkontor och en av de mest spännande arbetsplatserna för såväl etablerade som nya jurister, säger Johan Herrström.

Annons