FinansNyhet

Svalner växer med fyra nya delägare

Publicerad

Carl Lindberg, Magnus Johansson, David Klingberg och John Hovsenius har tagits in som delägare. 

Miriam Istner-Byman

Carl Lindberg, Magnus Johansson, David Klingberg och John Hovsenius tillträdde som nya delägare den 1 januari.

– Det är fantastiskt roligt att se våra duktiga medarbetare ta klivet och att de vill fortsätta utvecklingen av vår byrå i egenskap av delägare. Såväl Carl som Magnus har ett uttalat transaktionsfokus och är ett välkommet tillskott i vår delägarkrets, särskilt mot bakgrund av Svalners satsning på Transaction Services, säger Viktor Sandberg, Managing Partner, i ett pressmeddelande.

Carl Lindberg har arbetat på Svalner sedan 2017 och är främst verksam inom Svalners fastighetsgrupp. Han har lång erfarenhet av skattefrågor, specifikt inom fastighetstransaktioner och finansieringsfrågor, och har tidigare arbetat på advokatbyrå.

Annons

– Det känns stimulerande och roligt att anta rollen som delägare i byråns expansiva fas, säger Carl Lindberg i pressmeddelandet. 

Magnus Johansson  har arbetat på Svalner sedan 2014 och är verksam inom Svalners transaktionsgrupp och har även han lång erfarenhet av skattefrågor, specifikt inom M&A och private equity. Magnus har tidigare erfarenhet från arbete på en av de större revisionsbyråerna.

– Jag instämmer med Carl och ser med tillförsikt fram emot att som delägare delta i det fortsatta arbetet med att utveckla Svalners erbjudande, säger Magnus Johansson i pressmeddelandet.

Annons

Även John Hovsenius och David Klingberg har tagits in som delägare och driver Svalners nya affärsområde, transaction services.

 

Annons